Få hjælp til finansiering af DIT bilkøb

Finansiering - med eller uden udbetaling

Vi kan i samarbejde med Accept Auto A/S finansierer såvel nye, nyere som brugte biler, og finansieringsperioden vil afspejle sund fornuft mellem bilens alder og levetid.

Den lovpligtige udbetaling på min. 20% vil typisk dækkes af bytteværdien for din brugte bil. Du kan vælge mellem fast eller variabel rente – og løbetiden kan tilpasses dit individuelle behov.

Køberfinansiering via en købekontrakt er den mest anvendte finansieringsform for private.

Du kan låne op til 150.000 kr. uden udbetaling og pant i bilen, du bestemmer selv, hvor mange måneder, du vil afdrage over, når blot du holder dig inden for rammen på 12-96 måneder.

Accept Auto tilbyder en tryg og sikker finansiering som blandt andet betyder:

Ved variabel rente renteregulerer vi altid kun rentesatser efter CIBOR 3* satsen – det giver dig større tryghed og sikkerhed som kunde.

Du kan naturligvis indsætte et ekstraordinært afdrag på dit billån.

Du kan indfri dit billån til enhver tid.

*CIBOR 3 er en referencerente der bruges som rettesnor for finansielle aftaler. Finansrådet har ansvaret for at indsamle og offentliggøre CIBOR 3 satsen på daglig basis. 

Ved etablering af købekontrakter samarbejder Accept Auto A/S med Nykredit Leasing – ejet af Danmarks største kreditgiver Nykredit.

Det tager fem minutter at ansøge om lån

Du kan ansøge om lån direkte hos os på ét af vores værksteder eller ordne det nu og her online ved at følge linket nedenfor. I begge tilfælde skal du huske at indsende de påkrævede dokumenter samt en kopi af dit billed-ID, du gør du let ved at tage et billede af dit ID med mobiltelefonen og maile det til mail@resurs.dk. I det øjeblik vi modtager dit billed-ID, gennemfører vi et kreditjek og opretter dig som kunde i Resurs Bank. Umiddelbart efter registreres lånet, og vi giver dig direkte besked. Lånet kan til enhver tid indfries uden ekstra omkostninger.


ANSØG HER


Er du i tvivl om, hvilke lånemuligheder, der passer bedst til dig, er du velkommen til at kigge forbi til en snak med vores folk. Du kan også til enhver tid kontakte Resurs Banks kundeservice på telefon 39 13 16 80 på alle hverdage i tidsrummet kl. 09.00  20.00, det er uforpligtende, til gengæld er du sikret personlig rådgivning fra første kontakt.